WRC2019 | Equipo organitzación
15506
page-template-default,page,page-id-15506,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Equipo organitzación

world rogaining championship 2019

Ricard Belascoain. Coordinador general de l’esdeveniment.
Expert en gestió i gestió esportiva

ha participat com corredor en carreres de muntanya, raids d’aventura i múltiples rogaines incloent campionats d’Europa

Ha estat un dels introductor de la modalitat de rogaine a Catalunya amb l’organització de proves en la zona del Penedès des de 2008

Professionalment es el responsable tècnic d’esports a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Felip Gili Ribes. codirector

Ha participat com rogainer en 2 Campionat Mundial, diversos  ERC i mes de 20 rogaines a tot el país.

Ha estat un dels introductors de la modalitat de rogaine a Catalunya i el màxim exponent d’aquesta disciplina a nivell organitzatiu amb l’organització de 9 edicions consecutives  del popular The Wild Boar Rogaining, que l’any 2013 va ser Campionat d’Europa.

En l’actualitat, desenvolupa la seva carrera professional com a consultor de gestió en la petita empresa.

Raquel Fonts Lladó. logística.

Amb una amplia trajectòria en competició, ha participat en 2 CMR, 2 ERC i més de 30 Rogaining estatals, on ha aconseguit primeres posicions.

Es membre del comitè de competició IbeRogaine i una corredora influent a Espanya, amb experiència en l’organització aquests d’esdeveniments.

En la seva carrera professional és  professora i investigadora en activitat física i  salut a la Universitat de Girona

Pep Mayolas Casas. traçador.

Ha participat en 2 WRC i 4 ERC i més de 30 rogaines a tot el país.aconseguir les següents posicions.Te un important historial de premis i classificacions tant a nivell internacional com nacional entre els que compta la primera posició en homes veterans en el campionat d’Europa de 2013.

Com organitzador ha estat responsable del Rogaine Internacional de Catalunya en diverses edicions Es el director de competició de Iberogaine i un rogainer influent a Espanya.

Professionalment forma part dels cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya

Carles Loré. Cartograf i traçador

Ha participat en infinitat de proves d’orientació, en raids i  Rogainings nacionals i internacionals guanyant diversos esdeveniments del sud d’Europa.

També ha estat i es organitzador de diferents curses, d’aquestes podem destacar  els rogaines organitzats  a La Molina, zona de la que te un ampli coneixement. També ha dirigit equips de diferents organitzacions.

Es un cartògraf i traçador reconegut a Catalunya.

Professionalment treballa arquitecte.

Miquel Soro. Cartògraf i traçador