WRC2019 | la Cerdanya
15258
page-template-default,page,page-id-15258,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

la Cerdanya

world rogaining championship 2019

El lloc de l’esdeveniment és la comarca geogràfica de  La Cerdanya, a cavall entre l’estat Espanyol i el  Francés. L’àrea de competició està al Pirineu Català  (amb un 80%  dins del territori de l’estat Espanyol i un 20% al Francés)

El centre de la competició es a la Molina, estació d’esquí, situat al nord-est de Catalunya, a la província de Girona, i té una accessibilitat òptima. Es troba 155 km al nord de Barcelona, 120 km a l’est de Girona, i a 190 km de Tolosa (França).

Com es pot veure el lloc de l’esdeveniment es  nucli d’una regió turística dels Pirineus amb molts atractius naturals i culturals.

Catalunya per la seva part, té una gran quantitat de punts d’interès: vins i gastronomia, ciutats monumentals; Barcelona, Girona, Vic, Berga, espais naturals; de les muntanyes  a les platges singulars i dels boscos verds a les vinyes, rutes turístiques, art i cultura,.