WRC2019 | Modalitats
59
page-template-default,page,page-id-59,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Modalitats

world rogaining championship 2019

Criteris d’accés per als campionats mundials Rogaining 2019


Els equips només podran ser de 2 o 3 persones. Es limita el nombre d’inscripcions per al   WRC2019  a 1.000 competidors.

 • Un mínim del 20% de les places disponibles seran per als participants que siguin Pre-qualificats .
  ● Es reservarà un 10% addicional de tots els llocs disponibles per als participants convidats especials.
 • Hi haurà dos nivells de participants Pre-Qualificats (o qualificats prèviament):
  1.- Participants Pre-qualificats automàtics

2.- Participants Pre-Qualificats preferents

 

Els criteris de cada un d’aquests nivells es descriuen a continuació. Les sol·licituds d’inscripció es duran a terme a través d’un formulari d’inscripció on line. Les inscripcions seran acceptades i confirmades en les tres fases que s’explicaran més endavant en aquest document.

Criteris d’inscripció

 

Aquests criteris s’utilitzen per determinar la prioritat d’accés durant la Fase 1.
Tingueu en compte que, malgrat tot el que s’explica a continuació, el nombre total d’equips que aconsegueixen la pre-qualificació (els que ho aconsegueixen automàticament i els que ho fan de manera preferent) en qualsevol categoria d’edat / sexe no podrà superar el 50% (arrodonit al número sencer més proper) del nombre total d’equips que completen aquesta categoria d’edat / sexe.


1.Els participants Pre-Qualificats automàticament
Els equips que compleixin els criteris establerts a les clàusules 1.1 a 1.4 següents seran considerats participants automàtics pre-qualificats.
-Els equips que incloguin com a mínim un campió de la categoria open d’un WRC anterior (MO, WO, i XO) en el seu equip sempre que el participant hagi corregut almenys en una competició de 24 hores,  en els dos anys immediatament anteriors a l’obertura de les inscripcions i hagi competit en almenys una de les dues més recents edicions del WRC.

– Els Equips que incloguin almenys una persona d’un equip que hagi estat en algun dels llocs que s’anomenen a continuació en qualsevol de les categories d’edat / sexe en els següents esdeveniments classificatoris:

* Els primers 6 llocs en els dos Mundials de Rogaining immediatament anteriors
a l’obertura de les inscripcions;

* Els primers 3 llocs en els dos Campionats Europeus Rogaining immediatament anteriors a l’obertura de les inscripcions;

* Els primers 2 llocs en els dos campionats Rogaining nord-americans immediatament anterior a l’obertura de les inscripcions.

* Els primers 2 llocs en els dos Campionats Australians de Rogaining immediatament anterior a l’obertura de les inscripcions;

* Equips que incloguin com a mínim una persona d’un equip que va ocupar un dels 2 millors llocs en una categoria open (MO, WO i XO) en un Campionat Nacional de Rogaining.
* Equips que incloguin almenys una persona que sigui membre del Council o observadora de l’IRF, en  la data d’obertura de les inscripcions.

 

2.Participants Pre-Qualificats preferents

Els equips que compleixin els criteris establerts a les clàusules 2.1 a 2.3 seran considerats participants Pre-Qualificats preferents

* Equips que inclouen com a mínim una persona d’un equip que hagi ocupat els llocs del 7 al 10 en qualsevol edat / sexe en els dos Campionats Mundials de Rogaining immediatament anteriors a l’obertura d’aquestes inscripcions.

La quantitat d’equips que aconsegueixin la Pre-Qualificació (automàtic i preferent) a través d’aquesta via no pot superar el 30% del nombre total d’equips que completen la categoria d’edat / sexe d’aquest esdeveniment.

* Equips que incloguin com a mínim una persona d’un equip que hagi ocupat els llocs 4rts o 5é en qualsevol edat / sexe en els dos Campionats Europeus Rogaining immediatament anteriors a l’obertura de les inscripcions. La quantitat d’equips que  aconsegueixen la Pre-Qualificació (automàtic i preferent) a través d’aquesta via no pot excedir el 30% del total d’equips que completen la categoria d’edat / sexe de l’esdeveniment.

* Equips que inclouen com a mínim una persona d’un equip que ha ocupat el tercer lloc en qualsevol categoria d’edat/sexe categoria en els següents esdeveniments classificatoris:
–  Els dos Campionats de Rogaining nord-americans immediatament anteriors a la
obertura de les inscripcions.

– Els dos Campionats Australians de Rogaining immediatament anteriors a la
obertura de les inscripcions

* Equips aptes per a qualsevol categoria; Ultra-Veterans.

* Equips aptes per a qualsevol categoria  Junior.

3.Participants convidats per criteris de poca representació

Aquests criteris s’utilitzen per determinar les inscripcions durant la Fase 2.

Equips de països sense equip estatal de rogaining, fins a un total de 6
participants per país

4.-Participants sense classificació prèvia

 1. Es reservarà un mínim del 20% de les inscripcions individuals ( no equip) per a persones que no compleixin els criteris de Pre-Qualificació i aquests llocs s’assignaran durant la Fase 2. Com a mínim un membre de qualsevol equip que es registri en aquesta categoria han d’haver competit com a mínim en una rogaine de 24 hores en els dos anys immediatament anteriors a la obertura de les inscripcions.
 2. Cada país que sigui membre de ple dret de la l’IRF en la data d’obertura de les inscripcions, obtindrà un 10% de llocs reservats per competidors ( no equips). A criteri de la federació nacional. L’IRF recomana que almenys la meitat es destini a persones que estan jugant un paper important en el desenvolupament de l’esport i / o en l’organització de rogaines en el país.
 3. L’executiu de l’IRF també reservarà un mínim del 10% dels competidors (és a dir, no equip) per a persones que no provenen de països inclosos en la clàusula 2 (és a dir, de no membres integrats de l’IRF). Aquesta assignació es farà consultant amb els organitzadors de la WRC. L’assignació serà en part a les persones que estan jugant un paper important en el desenvolupament de l’esport i / o en l’organització de rogaines en aquests paisos, i en part a persones que tenen un rendiment competitiu que justifiquin la inscripció.

 

Procés d’inscripció i fases

Abans de l’obertura del registre, si s’escau, es publicarà una llista de les inscripcions dels equips Pre-Qualificats al web de la WRC.

A mesura que es realitzen les sol·licituds d’inscripció, tal com s’indica a continuació, la llista d’inscripcions s’actualitzarà a la pàgina web.

La pàgina web mostrarà l’estat de l’equip: llista d’espera, en procés (sol·licitat però encara no confirmat) o confirmat ( pagament). Es mostraran els criteris d’acceptació d’aquest inscrit, tant si és Pre-Qualificat com si no.

 

1ª FASE: 27 d’octubre de 2018 – 30 de novembre de 2018

Tots els participants poden inscriure’s durant aquest període. Els participants Pre-Qualificats automàtics que s’inscriguin en aquesta fase seran convidats per correu electrònic per confirmar la seva inscripció. Els participants que desitgin aprofitar la seva condició de Pre-Qualificat hauran d’inscriure’s durant aquest període.

 

2ª FASE:: 1 de desembre de 2018 – 31 de desembre de 2018

 1. La inscripció estarà oberta per a tots els participants. Els equips que es registrin durant aquest període quedaran a la llista d’espera per ordre de recepció de la seva inscripció. Des de l’inici de la fase 2, el requisit d’incloure un membre que hagi competit en almenys un rogaine de 24 hores en els dos anys immediatament anteriors a l’obertura de les entrades, ja no s’aplicarà.
 2. Si el nombre de participants Pre-Qualificats (automàtic i preferent) en la Fase 1 supera el nombre de llocs disponibles destinats als equips Pre-Qualificats preferents, els participants Pre-Qualificats preferents seran adjudicats per sorteig.
 3. Si és necessari un sorteig per pels equips Pre-Qualificat Preferents, els equips necessaris per omplir els llocs disponibles que quedin per als participants Pre-Qualificats seran convidats a través del correu electrònic en l’ordre establert pel sorteig, per confirmar la seva inscripció. Els participats Pre-Qualificats Preferents que no tinguin èxit en el sorteig, es consideraran com equips que no participen en la classificació prèvia (equips sense representació) de la fase 1 de la inscripció.
 4. Si el nombre d’equips inscrits a la fase 1 excedeix el nombre de places disponibles, incloent-hi els llocs reservats per comodins, les inscripcions pels equips que no participen en la classificació prèvia (equips sense representació) s’inscriuran segons l’ordre resultant del sorteig.
 5. Si ha estat necessari un sorteig pels equips de poca representació, la llista dels inscrits es revisarà i s’identificaran els equips amb els criteris de menys representació. A aquests se’ls convidarà per correu electrònic per confirmar la seva inscripció d’acord amb l’ordre resultant del sorteig.
 6. Si és necessari un sorteig pels equips que no participen en la classificació prèvia (equips sense representació), els equips Pre-Qualificats també s’hauran d’incloure al sorteig. Si es produeix un canvi de components en aquests equips perdran el seu estatus i l’ordre d’equips Pre-qualificats
 7. Si és necessari un sorteig pels equips que no participen en la classificació prèvia (equips sense representació),i els equips són suficients per omplir totes les places, els participants seran convidats per correu electrònic per confirmar la seva inscripció d’acord amb l’ordre resultant del sorteig. Aquestes inscripcions estaran subjectes a que un mínim del 50% d’aquests competidors siguin de fora de la regió de la WRC. Aquest requisit no s’aplicarà si hi ha un número insuficient de participants d’equips sense representació de fora de la regió.
 8. Si es requereix convidar a equips inscrits que no participen en la classificació prèvia, a causa de que els equips convidats no paguin en el moment de la data de venciment, l’obligació de garantir un mínim del 50% d’aquests competidors de fora de la Regió del WRC, es mantindrà.
 9. Els equips del sorteig que no siguin convidats duran la fase 2a es col·loquen a la llista d’espera per l’ordre establert en el sorteig i per davant de tots els inscrits en les Fases 2 i 3.

 

3ª FASE: 1 de gener de 2019 – 30 juny de 2019 o fins a esgotament de places.

 1. La inscripció continua. Els equips que s’inscriuen durant aquest període continuen col·locant-se en la llista d’espera darrere d’equips del sorteig i de la fase 2 en l’ordre de recepció de les inscripcions.
 2. La prioritat dels participants Pre-Qualificats finalitzarà 1 mes després del final de la primera fase i alliberarà els llocs disponible al grup general.
 3. La prioritat dels equips sense representació finalitzarà 2 mesos després del final de la Primera fase i alliberarà tots els llocs disponibles al grup general.
 4. Les invitacions per competir s’envien via correu electrònic en ordre de llista d’espera subjecte a l’obligació de garantir que un mínim del 50% d’aquests competidors sigui de fora de la regió del WRC, segons la disponibilitat.
 5. Tots els llocs comodins no assignats 5 mesos abans de l’esdeveniment s’alliberaran i seran disponibles al grup general.

Un cop arribat al límit de les inscripcions, la llista d’espera es mantindrà i s’oferirà  una plaça si posteriorment algun equip es retira.