WRC2019 | Criteris admissió
59
page-template-default,page,page-id-59,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Criteris admissió

world rogaining championship 2019

CRITERIS D’ADMISSIÓ I INSCRIPCIÓ AL WRC 2019

 


Els equips només podran ser de 2 o 3 persones. Es limita el nombre d’inscripcions per al   WRC2019  a 1.000 competidors.

 • Un mínim del 20% de les places disponibles seran per als participants que siguin Pre-qualificats .
 • Es reservarà un 10% addicional de tots els llocs disponibles per als participants convidats especials.
 • Hi haurà dos nivells de participants Pre-Qualificats (o qualificats prèviament):
  • Participants Pre-qualificats automàtics
  • Participants Pre-Qualificats preferents

 Els criteris de cada un d’aquests nivells es descriuen a continuació. Les sol·licituds d’inscripció es duran a terme a través d’un formulari d’inscripció on line. Les inscripcions seran acceptades i confirmades en les tres fases que s’explicaran més endavant en aquest document.

 

 

CRITERIS D’ADMISSIÓ

Aquests criteris s’utilitzen per determinar la prioritat d’accés durant la Fase 1.
Tingueu en compte que, malgrat tot el que s’explica a continuació, el nombre total d’equips que aconsegueixen la pre-qualificació (els que ho aconsegueixen automàticament i els que ho fan de manera preferent) en qualsevol categoria d’edat / sexe no podrà superar el 50% (arrodonit al número sencer més proper) del nombre total d’equips que completen aquesta categoria d’edat / sexe.

 

Participants Pre-qualificats automàtics
Els equips que compleixin els criteris establerts a les clàusules 1.1 a 1.4 següents seran considerats participants automàtics pre-qualificats.

 • Els equips que incloguin com a mínim un campió de la categoria open d’un WRC anterior (MO, WO, i XO) en el seu equip sempre que el participant hagi corregut almenys en una competició de 24 hores,  en els dos anys immediatament anteriors a l’obertura de les inscripcions i hagi competit en almenys una de les dues més recents edicions del WRC.
 • Els Equips que incloguin almenys una persona d’un equip que hagi estat en algun dels llocs que s’anomenen a continuació en qualsevol de les categories d’edat / sexe en els següents esdeveniments classificatoris:
  • Els primers 6 llocs en els dos Mundials de Rogaining immediatament anteriors a l’obertura de les inscripcions;
  • Els primers 3 llocs en els dos Campionats Europeus Rogaining immediatament anteriors a l’obertura de les inscripcions;
  • Els primers 2 llocs en els dos campionats Rogaining nord-americans immediatament anterior a l’obertura de les inscripcions.
  • Els primers 2 llocs en els dos Campionats Australians de Rogaining immediatament anterior a l’obertura de les inscripcions;
  • Equips que incloguin com a mínim una persona d’un equip que va ocupar un dels 2 millors llocs en una categoria open (MO, WO i XO) en un Campionat Nacional de Rogaining.
  • Equips que incloguin almenys una persona que sigui membre del Council o observadora de l’IRF, en  la data d’obertura de les inscripcions.

 

Participants Pre-qualificats preferents

Els equips que compleixin els criteris establerts a les clàusules 2.1 a 2.3 seran considerats participants Pre-Qualificats preferents

 • Equips que inclouen com a mínim una persona d’un equip que hagi ocupat els llocs del 7 al 10 en qualsevol edat / sexe en els dos Campionats Mundials de Rogaining immediatament anteriors a l’obertura d’aquestes inscripcions.
  • La quantitat d’equips que aconsegueixin la Pre-Qualificació (automàtic i preferent) a través d’aquesta via no pot superar el 30% del nombre total d’equips que completen la categoria d’edat / sexe d’aquest esdeveniment.
 • Equips que incloguin com a mínim una persona d’un equip que hagi ocupat els llocs 4rts o 5é en qualsevol edat / sexe en els dos Campionats Europeus Rogaining immediatament anteriors a l’obertura de les inscripcions. La quantitat d’equips que  aconsegueixen la Pre-Qualificació (automàtic i preferent) a través d’aquesta via no pot excedir el 30% del total d’equips que completen la categoria d’edat / sexe de l’esdeveniment.
 • Equips que inclouen com a mínim una persona d’un equip que ha ocupat el tercer lloc en qualsevol categoria d’edat/sexe categoria en els següents esdeveniments classificatoris:
  • Els dos Campionats de Rogaining nord-americans immediatament anteriors a la obertura de les inscripcions.
  • Els dos Campionats Australians de Rogaining immediatament anteriors a la obertura de les inscripcions
 • Equips aptes per a qualsevol categoria; Ultra-Veterans.
 • Equips aptes per a qualsevol categoria  Junior.

 

Participants convidats per criteris de poca representació

Aquests criteris s’utilitzen per determinar les inscripcions durant la Fase 2.

Equips de països sense equip estatal de rogaining, fins a un total de 6 participants per país

 

Participants sense classificació prèvia

Es reservarà un mínim del 20% de les inscripcions individuals ( no equip) per a persones que no compleixin els criteris de Pre-Qualificació i aquests llocs s’assignaran durant la Fase 2. Com a mínim un membre de qualsevol equip que es registri en aquesta categoria han d’haver competit com a mínim en una rogaine de 24 hores en els dos anys immediatament anteriors a la obertura de les inscripcions.

 • Cada país que sigui membre de ple dret de la l’IRF en la data d’obertura de les inscripcions, obtindrà un 10% de llocs reservats per competidors ( no equips). A criteri de la federació nacional. L’IRF recomana que almenys la meitat es destini a persones que estan jugant un paper important en el desenvolupament de l’esport i / o en l’organització de rogaines en el país.
 • L’executiu de l’IRF també reservarà un mínim del 10% dels competidors (és a dir, no equip) per a persones que no provenen de països inclosos en la clàusula 2 (és a dir, de no membres integrats de l’IRF). Aquesta assignació es farà consultant amb els organitzadors de la WRC. L’assignació serà en part a les persones que estan jugant un paper important en el desenvolupament de l’esport i / o en l’organització de rogaines en aquests paisos, i en part a persones que tenen un rendiment competitiu que justifiquin la inscripció.

 

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ I FASES

Abans de l’obertura del registre, si s’escau, es publicarà una llista de les inscripcions dels equips Pre-Qualificats al web de la WRC.

A mesura que es realitzen les sol·licituds d’inscripció, tal com s’indica a continuació, la llista d’inscripcions s’actualitzarà a la pàgina web.

La pàgina web mostrarà l’estat de l’equip: llista d’espera, en procés (sol·licitat però encara no confirmat) o confirmat ( pagament). Es mostraran els criteris d’acceptació d’aquest inscrit, tant si és Pre-Qualificat com si no.

 

1ª FASE: 27 d’octubre de 2018 – 10 de novembre de 2018

Tots els Participants Automàticament Pre qualificats que vulguin aprofitar el seu estat de Participant prequalificat HAN de registrar-se durant aquest període.

Han d’utilitzar el mateix nom que es mostra en la llista de prequalificats.

Els equips poden pagar la tarifa total en l’últim pas o esperar la invitació dels organitzadors del WRC per correu electrònic. Quan rebin el correu electrònic, tindran dues setmanes per al pagament.

Els participants no precualificados poden registrar durant aquest període, però estaran en una llista d’espera fins que comenci la Fase 3 i l’organitzador els convidi per correu electrònic.

 

2ª FASE: 10 de novembre de 2018 – 31 de desembre de 2018

 • Els participants qualificats preferentment (inclosos els convidats) poden registrar-se  durant aquesta fase 2.
 • Els participants no prequalificats poden registrar-se durant aquest període, però estaran en una llista d’espera fins que comenci la fase 3 i l’organitzador els convidi per correu electrònic.

 

3ª FASE: 1 de gener de 2019 – 15 de juliol de 2019 o fins a esgotament de places.

 • Tots els equips poden inscriure durant aquest període.
 • Qualsevol equip es pot inscriure i omplir el formulari d’inscripció, el procediment finalitzarà en un lloc web on els equips hauran de pagar la suma total amb targeta de crèdit.
 • Quan el procés d’entrada arribi a 900 participants, les noves entrades estaran en una llista d’espera.
 • L’organització reserva una quantitat de places per respectar els criteris d’entrada de WRC.
 • Les places reservades no assignades després de començar la tarifa amb retard s’alliberaran en el grup general (s’informarà als afectats per correu electrònic).
 • Un cop arribat al límit de les inscripcions, la llista d’espera es mantindrà i s’oferirà una plaça si posteriorment algun equip es retira.