WRC2019 | Botiga
46
page-template-default,page,page-id-46,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Botiga

A través de la botiga (accés a través de la icona) podeu adquirir els productes de merxandatge i els serveis que es detallen a continuació.

La botiga presenta un formulari en el que trobareu els preus de cada producte detallats.  El pagament es fa a través del mateix sistema que s’ha fet la inscripció.

El participant pot comprar en qualsevol moment del període comprès entre l’1 de febrer de 2019 i el 27 de maig de de 2019.

MERXANDATGE

 

Estem convençuts que els participants estaran orgullosos de tenir diferents equipacions dissenyades especialment per a l’esdeveniment. Es pot fer comanda prèvia en línia fins el 31 de maig.

 

Totes les reserves estaran disponibles per a la seva recollida a l’esdeviment. Tingueu en compte que no oferim lliurament a domicili. Si no teniu previst venir al WRC2019, pregunteu a algú que hi participi per a que us reculli les vostres mercaderies.

 

Windstopper / unisex (25€)

Info del producte: Tuga ha dissenyat pel WRC 2019 una jaqueta paravent tècnic perfecte per l’ús de la rogaine. El teixit utilitzat és micro-tech, les característiques d’aquest teixit són l’elasticitat i la lleugeresa. Material: 100% poliester, fàcil manteniment – renteu-la a màquina a 40 °C

Talles (*): XS, S, M, L, XL, XXL  (informació de talles)

 

 

Camiseta tèncina home  i  dona (18€)

Tuga ha dissenyat també pel WRC 2019 una samarreta tècnica perfecte per l’ús de la rogaine. El teixit utilitzat és DRY TECH CNC/2, tecnològicament pensat per oferir una alta velocitat d’evacuació de la suor. Material: 100% poliester, fàcil manteniment – renteu-la a màquina a 40 °C.

 Talles (*): XS, S, M, L, XL, XXL

 

 Neck warmer (TUBB) unisex (10€)

 Talla única

SERVEIS

 

Taula per planificació (gratuïta ).

Hi ha un stock limitat de taules. Us recomanem feu reserva, tan aviat com sigui possible, a través de la botiga.

 

Mapa model event (2€)

 

Brúixola d’hemisferi Nord (zona 1) 

Hi ha la possibilitat de comprar brúixoles d’hemisferi Nord i recollir-les al centre de competició junt amb el dorsal. Ho podeu fer a O-COMPASS, tot indicant amb “WRC2019” al camp d’observacions, durant el procés de compra.

 

Tarifa espectador (acompanyants) (4€)

Les persones acompanyants  (majors de 6 anys) que tenen previst estar, des de la primera nit, al centre de competicions, hauran de pagar una tarifa d’espectador que inclou dret a càmping i aparcament de 3 dies. Per garantir la seguretat en el centre de competicions, durant la competició i a la nit, està prohibida la presència sense la identificació lliurada per l’organització.

 

Dinar de tancament (acompanyants). 28 juliol (8 €)

Es subministrarà un dinar calent al final de la competició. Hi haurà una opció de menú vegetarià.

 

Àpats pre-competició 

Caldrà reservar els àpats abans de la competició (màx 15 de juliol):

  • dinar, 26 juliol: Pasta (o arròs), botifarra (o carn arrebossada), postes i refresc (15€)
  • sopar, 26 juliol: Sopa (o crema), pasta (o arrós). Pollastre al forn i refresc (15€)
  • esmorzar, 27 juliol: Entrepà (fred o calent), te (o café), cereals i llet, i refresc (7’5€)

Hi haurà una opció de menú vegetarià. Possibilitat de fer la reserva fins el 30 de juny.

 

Autobús entre la estació de tren de la Molina i el centre de competició (3€)

Un minibus operarà per traslladar els participants des de l’estació de tren de la Molina fins el centre de competició (els dies abans) i tornada (els dies després) d’acord amb el calendari següent:

Trasllat de l’estació de tren de “la Molina” al centre de competició. 25 juliol. Sortides (aprox.): 17.40 – 19.49

Trasllat de l’estació de tren de “la Molina” al centre de competició. 26 juliol. Sortides (aprox.): 12.40 – 15.23 – 17.40 – 19.49 – 21.43

Trasllat del centre de competició a l’estació de tren de “la Molina”. 28 juliol. Sortides (aprox.): 17.17 – 19.24

Trasllat del centre de competició a l’estació de tren de “la Molina”. 29 juliol. Sortides (aprox.): 7.47 – 9.15 – 11.13 – 13.59

 

 

Trasllat des del centre de competició a l’aeroport de BARCELONA. 28 juliol. Sortida: 16:30 aprox. (*) (25€)

 

Trasllat des del centre de competició a l’aeroport de BARCELONA. 29 juliol. Sortida: 9:00 aprox. (*) (25€)

 

(*) Servei disponible mentre hi hagin seients! Els organitzadors es reserven no oferir autobusos que no assoleixin una demanda mínima.