WRC2019 | Reglament
52
page-template-default,page,page-id-52,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Reglament

world rogaining championship 2019

El 16è Campionat Mundial de Rogaining es realitza en 24 hores regint-se d’acord amb les regles de la Federació Internacional de Rogaining.

 

IRF Regles de Rogaining 2017

 

D’acord amb el consell de la IRF, a la WRC2019, les regles de la IRF tindran les següents modificacions: 

 

Material obligatori (Regla D9)

Per raons de seguretat, i degut a l’entorn d’alta muntanya, (el rang de condicions climàtiques en el punt de control més alt pot ser de 20ºC a 2 ° C al juliol) la llista de material obligatori inclou:

• Un xiulet

• Una gorra que cobreixi el cap

• Una samarreta tèrmica amb mànigues llargues.

• Una jaqueta per a condicions climàtiques de muntanya.

• Un dispositiu de rastreig GPS proporcionat per l’organització (un per a cada equip)

• Una manta d’emergència (una per a equip)

 

Regles B7 i C12

Com a conseqüècnia  del seguiment amb GPS per a tots els equips:

1) Els organitzadors de l’esdeveniment proporcionaran a tots els equips un  dispositiu de rastreig GPS durant la cursa. Un membre de cada equip ha de portar el dispositiu de rastreig GPS durant tota la carrera com a material obligatori que no es pot abandonar ni tan sols temporalment;

2) El dispositiu de rastreig GPS proveït pels organitzadors ha de ser retornat als organitzadors immediatament al finalitzar;

3) Els organitzadors de l’esdeveniment transmetran dades de seguiment en viu i puntuacions progressives a partir de les dues hores posteriors a l’inici de la competició.

4) No es permet a cap membre de cap equip accedir a algun dispositiu amb capacitat d’Internet des de l’inici de la distribució del mapa fins a 30 minuts després de l’hora de finalització anunciada (ni en el terreny de carrera ni en el  centre de competició).

 

Es recorda a tots els competidors la Regla B12 que diu: “Un equip no acceptarà l’assistència ni col·laborarà amb altres persones durant la planificació de l cursa o en el transcurs de la mateixa, ni seguirà de forma deliberada a un altre equip”.