WRC2019 | Sistema Sportident
16540
page-template-default,page,page-id-16540,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sistema Sportident

SISTEMA SPORTIDENT

 

S’utilitzarà el sistema de control electrònic Sportident (SI).

 

Cada membre de l’equip ha de portar una targeta SI (versió 6, 10, 11 o AIR), que s’ha lligar al canell de cada participant amb una polsera no extraïble que lliurarà l’organització. Tots els competidors han de conèixer el tipus de targeta SI que posseeixen per tenir prou capacitat de memòria per registrar tots els controls de la WRC.

 

SPORTident-CardComparison

 

Tot i que la targeta SI6 acostuma a registrar 68 punts de control, canviarem el programari per permetre que aquestes targetes puguin registrar més de 100 punts de control. Aquest canvi no és possible amb SI5, SI8 o SI9.

 

Les targetes SI (versió 10, 11 o AIR) estaran disponibles per a lloguer i proporcionades pels organitzadors per 5 € cadascuna. Els participants que vulguin llogar una SI, l’han de sol·licitar durant el procés d’inscripció.

 

 

Les eines SPORTIdent s’utilitzaran per al cronometratge i la computació de resultats. El programari s’ha utilitzat amb èxit en diferentsproves d’esports d’aventura i competicions de rogaine organitzats en els últims deu anys. La companyia La Nova Fita serà la responsable de proporcionar resultats.

 

 

 

GPS

Tots els equips utilitzaran un dispositiu GPS de manera gratuïta (un per equip, lligat a una motxilla) per raons de seguretat (el dispositiu té un botó d’emergència) i també per a la retransmissió de la WRC. Les dades de rastreig GPS i les puntuacions progressives estimades es mostraran en una pantalla gran en una àrea designada al centre de competició (els participants no podran entrar-hi, però els espectadors si) i també a la pàgina web del WRC, començant una hora després de l’inici de la competició.